Tactical Laser Company Verhuur van mobiele lasergame systemen

TIPS VOOR HET INRICHTEN VAN UW LASERGAME ARENA

MET WAT FANTASIE KOM JE EEN HEEL EIND

Als er in een schoolgebouw, op een kantoorverdieping of in een magazijn gespeeld gaat worden, is er over het algemeen niet veel meer nodig om de locatie geschikt te maken voor het spelen van lasergames.

Vaak zijn er al voldoende verschuilmogelijkheden en obstakels om te kunnen spelen.

Heb je echter een grote sportzaal, aula of een lege fabriekshal, dan zullen er de nodige obstakels neergezet moeten worden.

In het geval van een sportzaal kun je daarbij denken aan materialen die waarschijnlijk al voorhanden zijn zoals bruggen, kasten, bokken en dergelijke.

Als je een dikke gymmat tussen de leggers van een brug rechtop zet, heb je al een leuke muur gebouwd.

De door ons meegebrachte zwarte zeilen en camouflagenetten kun je aan de ringen ophangen of tegen een wandrek spannen. Ook goals voor zaalvoetbal vormen een prima obstakel met een camouflagenet er overheen.

In andere grote lege ruimtes (zoals een aula, fabriekshal of een parkeergarage) kunnen bijvoorbeeld bouw- of dranghekken gebruikt worden.
Deze zijn vaak voor een gering bedrag te huur bij een bouwonderneming of de afdeling Gemeentewerken.

Koop vervolgens bij een bouwmarkt of bij de Boerenbond een rol zwart landbouwplastic en een rol stevig plakband.
Hiermee kun je de hekken beplakken. Vervolgens knip je met een schaar “ramen” en gaten in het plastic waardoor en schietgaten ontstaan.
Zet nu de hekken in een leuke opstelling in de ruimte en klaar is Kees!

Jullie laten je fantasie de vrije loop bij het inrichten van het speelveld, en wij zorgen voor de rest. Met onze rook, geluids- en lichteffecten is de lasergame arena kompleet.

Wil je eens zien hoe een studentenvereniging met behulp van hekken en lege bierkratjes een arena gebouwd heeft, klik dan op deze link: LASERGAME BIJ STUDENTENVERENIGING PLATO IN TILBURG