Tactical Laser Company Verhuur van mobiele lasergame systemen

ONZE LASERGAME UNITS:

Onze mobiele lasergame units worden altijd bediend door professionele medewerkers. Zij zorgen voor de op- en afbouw van de apparatuur, de instructie van de deelnemers en de begeleiding tijdens het spelen: u heeft er geen omkijken naar en kunt zich volledig concentreren op uw feest als organisator of als deelnemer aan het spel.


ONZE UNITS ZIJN SUPER-COMPLEET!

Wij beschikken over meerdere units die geschikt zijn voor kleine of grote groepen deelnemers.
Zo kunt u met onze grootste unit met dertig deelnemers tegelijk spelen!

Maar de omvang van het beschikbare speelgebied is vaak bepalend voor het aantal personen dat tegelijk aan een spel kan deelnemen.
In overleg met ons kunnen units worden samengesteld die precies aansluiten bij het aantal deelnemers, de grootte van het speelgebied en -niet in de laatste plaats- bij het beschikbare budget.

Al onze units bestaan uit het gewenste aantal shields, de spelcomputer met randapparatuur, een 1200W geluidsinstallatie, spectaculaire lichteffecten en rookmachines. Met dit uitgebreide pakket kunnen wij iedere locatie omtoveren tot een spannende lasergame-arena.

Het gebruik van soundtracks en geluidseffecten vormt een belangrijk onderdeel van het geheel. Wij hebben daarom een scala aan geluidstracks vervaardigd die precies passen bij de locatie en het gekozen speltype.

Wij gebruiken ook de laatste generatie software waarmee de deelnemers onder hun eigen naam aan een spel kunnen deelnemen!

Het 'bespreken' van de uitslag aan de hand van de individuele scorekaarten na ieder spel is daardoor al een belevenis op zich.
Op de scorekaarten staat namelijk niet  alleen de behaalde score per team en de individuele score vermeld, maar de spelers kunnen bovendien zien hoe vaak men door andere spelers geraakt is.

Dat levert tijdens de rustperiodes altijd 'pittiige' discussies op...