Tactical Laser Company Verhuur van mobiele lasergame systemen

LASERGAME IN HET FORT BIJ IJMUIDEN

LASERGAMES SPELEN IN COMBINATIE MET ANDERE ACTIVITEITENHet historische 'Forteiland Bij IJmuiden' ligt in de monding van het Noordzeekanaal.
Een korte overtocht per boot vanaf de haven brengt u op een prachtig gerestaureerde locatie waar u met uw bedrijf of vereniging vele spannende en actieve uren kunt doorbrengen.

Diep in dit fort verscholen is een spectaculaire lasergame arena ingericht waar in de bloedstollende ambience van gewelven, gangen en donkere kamers het spannendste lasergamespel van uw leven gespeeld kan worden.

In het fort bevinden zich ook een aantal vergader- en ontvangstruimten zodat een bijeenkomst of vergadering prima gecombineerd kan worden met een aansluitende sportieve activiteit zoals SWAT Lasergame.

Activiteitenorganisatie PBN verzorgt naast de lasergame activiteit ook tal van andere spannende en educatieve programma's in, op en rondom het fort.

Het fort beschikt bovendien over sublieme cateringfaciliteiten zodat u uw sportieve dag feestelijk kunt afsluiten met een BBQ of warm/koud buffet.

Voor informatie over beschikbaarheid en prijzen kunt u contact opnemen met:
PBN: telefoon 020 - 626 3600 / mail: mail@pbn.nl.